PITA AMON

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Amon. Meer weten? Ontdek meer

12 sep 2022 om 19:00 Drinken besteld maar niet gekregen..
11 jul 2022 om 15:10 Pluspunt: Het eten was heerlijk. Minpunt: De bezorger belde mij brutaal op met de mededeling in het Engels het eten buiten te komen halen. Ik betaal 4€ voor een thuis levering, niet een zelfophaling.
27 mei 2022 om 8:04 Een teleurstelling om voor dit geld zo'n uitgedroogd vlees te krijgen. Omdat ik honger had heb ik de frietjes opgegeten. De twee bestelde maaltijden zijn de vuilbak in gegaan. Echt jammer, want de referenties zijn goed...
23 jan 2022 om 21:48 Lekker zoals altijd , vriendelijke bezorger
15 jan 2022 om 23:46 The food is delicious and the place is full of friendly people and with love and peace. Best Pita in antwerp tbh.
30 dec 2021 om 22:34 Lekker !!!!!! Ennde bezorger was ook vriendelijk ik deed deuren open en hij verwelkomde mij met een glimlach ... Dank je wel Daniel !!!!!
25 okt 2021 om 9:20 Alles was dik in orde
24 okt 2021 om 0:27 Het vlees was echt niet smakelijk, volgens mij helemaal niet vers . Heb Alles weggooit.
17 sep 2021 om 20:33 Ik vroeg voor een kleine schotel kip ananas kaas zonder groente ! En ze hebben er toch groenten bij gedaan. Voor de rest heel lekker alleen de looksaus is niet zo lekker smaakt niet naar de echte orginele looksaus
9 aug 2021 om 8:21 Eten was goed. Onze bestelling was na een uur nog steeds niet onderweg terwijl er er 30min werd gezegd. Uiteindelijk zelf gaan afhalen omdat de bestuurder maar niet kwam opdagen bij de zaak
6 jul 2021 om 19:46 Heel lekker weer ❤️
20 jun 2021 om 16:23 We bestelde een schotel van 16euro kebab met optie feta was helemaal geen feta bij was op een plastic bordje 1 klein broodje er bij 4 stukjes vlees wat groenten op gegooid en zijn prijs niet waard